Hova tünt a mappa a gépemről? Hogyan hozhatom vissza az eredeti helyére?
Figyelt kérdés
Kissé gyorsan történt tehat nem biztos,hogy jól emlékszem.
A leptop egérpadját közepső gomb egér helyettesítő billenygűzett alatti gomb) használva epp egy mappán belüli mappába akartam elmenteni egy képet épp elneveztem volna vagy már be is volt irva a panelebe amikor ketszera semmibe vagy félre katittontam es a mappán belüli másik mappa eltünt, felszívodott de a kép elmentő panel még itt maradt.
Sajna túl gyoran történt úgy nem tuodom mi a neve a mappának ami eltünt.
Nem lehet ezt valahogy megnézni hova került vagy valami tevékenység megtekintő van valahol?
A lomtarban nem láttama mappát szóval mi történthetett?
tegnap 17:33
1/1 anonim válasza:
Belehúzhattad egy másik mappába az egészet. Nézd meg azokat amik ott voltak az intézőben akkor megnyitva, valószínűleg korábban vele egy szinten lévő mappában van. Ha nem teljes képernyőn volt az intéző és sokkal nagyobbat húztál, akár az Asztalra is kihúzhattad. Vagy egy alatta lévő másik megnyitott intézőablakban lévő mappába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!