Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha 1 laptopot amibe nincs dvd...

Ha 1 laptopot amibe nincs dvd rom,és külső usb dvd-ről szeretnék feltelepiteni akkor ezt hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
A biosba kapcsoljam ki az Uefit ilyenkor?
okt. 30. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Fontos a DVD-ről való telepítés? Flash meghajtóra is lehet telepítőállományt csinálni, régóta így szokás már csinálni. Egy 8 gigás pendrive kell csak, és egy segédprogram (Rufus) ami megcsinálja a telepítőállományt.
okt. 30. 22:16
 2/10 A kérdező kommentje:
rufusal csináltam egy ilyen inditó telepitöt be is tölt meg minden,de egy idő után leál a telepités.win7-ről van szó.ez egy régi gép,win 10-et nem akarok rárakni,márcsak azért sem mert elsem birná,meg azért sem mert már egy olyan mint a gyerekszülés kötelező minden embernek..
okt. 30. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez már a 100. kérdés amit itt feltettél ez ügyben az utóbbi napokban.

Nemsokára jön a "hogy kell floppyról win10-et telepíteni" kérdés is. 😁

okt. 30. 22:55
 4/10 A kérdező kommentje:

3-mas

A gyengébbek kedvéért akkor mégegyszer,win 10-et nem akarok telepiteni!

okt. 31. 07:25
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Win7-et viszont nem okos dolog kiengedni a netre, mert nem kap biztonsági frissítéseket és támadhatóak a sérülékenységei. Ha csak netezésre kell, valami Linuxot próbálnék a helyedben (Ubuntu, Mint).
okt. 31. 09:22
 6/10 A kérdező kommentje:

"Linuxot próbálnék"

köszi de már probáltam ezeket és semmit nem tudok velük kezdeni,kb mintha iphone-hoz kellene szoknod amikor mindig is androdos voltál.Amúgy meg rengetegen használnak még win7-et a mai napig ha nem tudtad volna..

okt. 31. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:

4-es

Felőlem akár XP-t is telepíthetsz floppyról..

okt. 31. 10:37
 8/10 A kérdező kommentje:

7-es

Azt már telepitetem igy és sikeres volt.

okt. 31. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nem tudom miért érv, hogy sokan csinálják. Sokan csinálnak mindenféle felelőtlen, ostoba dolgot is. Nem kell beállni a sorba. Szabad használni Win7-et, csak nem ajánlott. Saját kockázatára úgy szórakozik valaki a saját adataival és fájljaival, ahogy akar.
okt. 31. 10:40
 10/10 A kérdező kommentje:

9-es

Nekem még nem csapolták le a bankszámlámát,pedig gazdag vagyok és win7-et használok,ha valaki ügyes akkor hackeljen nyugodtan.Eleve nem kattintok rá semmire,felőlem küldhetnek akármit hogy ezt nyertem meg azt nyertem meg ingyen pénz..

Win10 meg sokak által istenitet szent tehén,azért felbassza az agyat ha egy müveletet nem vagyok képes megcsinálni mert minden máshol van mint a win7-en.Iphone-ra sem váltanék csak azért mert mindenkinek az van már..

okt. 31. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!