Ha 1 laptopot amibe nincs dvd rom,és külső usb dvd-ről szeretnék feltelepiteni akkor ezt hogyan csináljam?
Ez már a 100. kérdés amit itt feltettél ez ügyben az utóbbi napokban.
Nemsokára jön a "hogy kell floppyról win10-et telepíteni" kérdés is. 😁
3-mas
A gyengébbek kedvéért akkor mégegyszer,win 10-et nem akarok telepiteni!
"Linuxot próbálnék"
köszi de már probáltam ezeket és semmit nem tudok velük kezdeni,kb mintha iphone-hoz kellene szoknod amikor mindig is androdos voltál.Amúgy meg rengetegen használnak még win7-et a mai napig ha nem tudtad volna..
4-es
Felőlem akár XP-t is telepíthetsz floppyról..
7-es
Azt már telepitetem igy és sikeres volt.
9-es
Nekem még nem csapolták le a bankszámlámát,pedig gazdag vagyok és win7-et használok,ha valaki ügyes akkor hackeljen nyugodtan.Eleve nem kattintok rá semmire,felőlem küldhetnek akármit hogy ezt nyertem meg azt nyertem meg ingyen pénz..
Win10 meg sokak által istenitet szent tehén,azért felbassza az agyat ha egy müveletet nem vagyok képes megcsinálni mert minden máshol van mint a win7-en.Iphone-ra sem váltanék csak azért mert mindenkinek az van már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!