Képalkotás mesterséges intelligenciával. Hogyan?
Igen, ez nem is rossz. De számomra nem jó sajnos, egyedi kép alkotásra jó, hogy megnéz valamit amire kíváncsi vagy, de nekem azonos karakter kell, és több generált kép a történetet alapján.
Attól függetlenül ment a zöld mindenkinek.
Amit te keresel azt konzisztens karakter néven szokták emlegetni.
Van pár kép generáló A.I. aminek ezen része sajnos fizetős 🙂
Ez pl magyarok alkotta A.I... azt írták pár hónapja, hogy a közeljövőben képes lesz egy karaktert több helyzetben legenerálni...
Ez pedig már képes, csak sajnos fizetős;
"De számomra nem jó sajnos, egyedi kép alkotásra jó, hogy megnéz valamit amire kíváncsi vagy, de nekem azonos karakter kell, és több generált kép a történetet alapján."
Stable Diffusion-ban csinálsz egy referenciaképet (txt2img), majd azt felhasználva - vagy ugyanazt a seed-et alkalmazva, egy kicsit a prompton változtatva - generálhatsz továbbiakat. De vannak további lehetőségek - például "Cross Attention Control", "Controlnet", stb...
Tudom, itt valószínűleg azt akarod elkerülni hogy fizetni kelljen, de szerintem sokkal egyszerűbb ha felkérsz egy művészt hogy pénzért rajzolja meg neked amire vágysz. Fiverr, VGen, Artistree oldalalakon tudsz találni könnyen, de akár más közösségi médián is csak beírod hogy "commissions open" és rengeteg opciód lesz, rengeteg stílusban. És van aki tényleg fillérekért hajlandó rengeteg munkát megcsinálni.
Egyrészt, egy művésszel könnyebb lekommunikálni hogy pontosan mit akarsz, és a munkájuk is pontosabb lesz mint az AI-é. Ezért fixen kapni fogom a pirosat, de hidd el, az AI jelenleg nem képes ENNYIRE pontos, összefüggő, konzisztens képeket létrehozni. Ellenben, egy művésznek ez meg se fog kottyanni, és szebb eredményt is fogsz kapni.
Ugyan erre gondoltam kedves utolsó, hogy jelenleg ez nagyon maszatos így, és igazából fizetek egy szolgáltatásért és nem is olyan amit várok. Ráadásul másik probléma az, hogy igazából nem menti el, és tényleg minden képen másképp néz ki és teljesen más témában csinálja meg a képeket.
Egyelőre még nincsen kész erre, és valószínűleg nem is mostanában lesz az ai. Sajnos ha fizetek érte 30 ezret, akkor is teljesen más szerű a kép, és ugyan úgy nem generálok kedvemre, mert korlátozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!