Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom letölteni a...

Hogyan tudom letölteni a megfelelő programot ( s mi az) a LapTop-omra, hogy regisztrálni tudjak az Ügyélkapu+-ra?

Figyelt kérdés
okt. 28. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Weboldalt tudsz használni amit könyvjelzőbe téve bármikor elővehetsz: totp.app - ebbe az ügyfélkapu+ oldalán a létrehozás során megjelenített QR kód alatti gombbal lehet a tokent lekérni, ezt kell beilleszteni az oldalon a + jellel hozzáadott "secret key" mezőbe.

Van még böngésző-kiegészítőként használható totp beépülő modul, a böngésződ kiegészítő áruházából letöltve.

Egy harmadik lehetőség ha használsz jelszószéf programokat, akkor abban esetleg van szintén ilyen modul - keepassXC-ben például van, és eleve érdemes egy olyan programot használni amiben rendszerezheted és elmentheted az összes hozzáférési adatodat, jelszót, jegyzetet egy titkosított adatbázisban.

Hogy biztosan működjön a beállítás, érdemes a QR-kódot is lementeni, a helyette lekért token karaktersorozatát is lementeni, hogy később is hozzá lehessen ezt adni más programokban vagy eszközökön.

okt. 28. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Én inkább vennék egy okos mobiltelefont magamnak, még ha nehéz is lesz átszoknod az asztali tárcsás telefonról.. :P

Mobilra már telepíthető a google authenticator app.

okt. 28. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ezt a Google Chrome kiegészítőt használom gépen:

[link]

Telefonon pedig ugyan erre a célra a Google Hitelesítő alkalmazást.

okt. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!