Melyik videószerkesztő programmal tudok ilyen lassított felvételt megszerkeszteni?
Példák
remélem jól osztottam meg a linkeket.
van lassító videófelvevőm a telefonon, de az nem készít ilyen szép képet, ahol éles az alany, és a háttér meg homályosabb.
Köszönöm. Nem vagyok egy nagy videószerkesztő zseni.
Ezek nem telefonnal készültek, hanem kamerával. A megfelelő objektívvel, megfelelő távolságból, megfelelő fókusszal és rekeszértékkel a tárgy/személy (előtti és ) mögötti terület homályos lesz.
Amit te szeretnél ahhoz a telefonodon manual/profi módban kell mindent beállítani és lőni kell egy legalább 60( de inkább több) fps-es videót ami 24fpsre visszalassítva ilyen lesz. Vannak olyan videószerkesztők amik utólag el tudják homályosítain a hátteret valamennyire, de a linket videóhoz képest azok közepesen ratyi eredményt nyújtanak.
mint mondtam, nem vagyok egy videószerkesztő. Igen, én is próbáltam már manuálisan és a telefon nem képes ilyen minőségű képre. Ezek szerint ezt sima szerkesztővel (capcut) nem lehet elérni.
Arra gondoltam, hogy van egy lassított felvételem és ezt megszerkesztem egy capcuttal.
1: a második értette. A lényeg a minőségi short videó. Telefonom csak átlagosat tud.
El kell hogy szomorítsalak, az ilyen minőségű videók nagyon nagy része nem telefonnal készül, ha a "kamera" ( legyen az kamera vagy a telefon kamerája ) kevés akkor azzal nem tudsz mit kezdeni. Rossz alapanyagból nem tudsz kiváló videót vágni.
Milyen telefonod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!