DVD fájlokból hogyan lehet mp3 fájlt csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy DVD fájlstruktúra (VOB, IFO, BUP) fájlokkal (egyébként ez egy Depeche Mode Freelove DVD Single DVD lemez), és rajta 2 számot szeretnék kirippelni mp3-ba. Azok a számok, melyek videóként vannak a lemezen, azokat kitudtam rippelni mp3-ba, de a másik 2 szám alatt nincs video csak egy-egy kép. Én ezeket szeretném mp3-ba megcsinálni, és azt nem tudom hogy kéne.2010. nov. 4. 17:39
1/2 anonim válasza:
próbáld a Free audio Editor-al, de a legjobb amit én is használok az a Nod-Rec-portable (No23Recorder) ez lényegében minden hangot leszed a hangkártyáról ami csak megszólal a gépen - tehát olyan a kinézete is, mintha egy felvevős magnó lenne az asztalon! Nem kell telepiteni se! Sajnos azt már nem tom honnan töltöttem le :(
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!