Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DVD fájlokból hogyan lehet...

DVD fájlokból hogyan lehet mp3 fájlt csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy DVD fájlstruktúra (VOB, IFO, BUP) fájlokkal (egyébként ez egy Depeche Mode Freelove DVD Single DVD lemez), és rajta 2 számot szeretnék kirippelni mp3-ba. Azok a számok, melyek videóként vannak a lemezen, azokat kitudtam rippelni mp3-ba, de a másik 2 szám alatt nincs video csak egy-egy kép. Én ezeket szeretném mp3-ba megcsinálni, és azt nem tudom hogy kéne.
2010. nov. 4. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáld a Free audio Editor-al, de a legjobb amit én is használok az a Nod-Rec-portable (No23Recorder) ez lényegében minden hangot leszed a hangkártyáról ami csak megszólal a gépen - tehát olyan a kinézete is, mintha egy felvevős magnó lenne az asztalon! Nem kell telepiteni se! Sajnos azt már nem tom honnan töltöttem le :(
2010. nov. 4. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha mindenáron mp3-at akarsz>> [link]

...de érdemesebb talán wav-ba leszedni, ha már olyan jó minőségben van meg a dvd-n. DVDAudioExtractor ugyan fizetős, de ez leszedi lossless-ben. [link]

Ha kell van egy hevenyészett leírásom is rá...

2010. nov. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!