Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet win 11 alatt...

Hogyan lehet win 11 alatt beállítani, hogy az akku lemerülésekor ne kikapcsoljon, hanem hibernáljon?

Figyelt kérdés

okt. 16. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Beállítások között a rendszer menüben:

Energiagazdálkodási & akkumulátor

okt. 16. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy akkor nekiállna vacakolni ezzel.
okt. 16. 13:07
 3/8 A kérdező kommentje:
1: Nincs ott ilyen beállítás.
okt. 16. 13:53
 4/8 gentoojedi ***** válasza:

Vezérlőpult (nem gépház) - >Rendszer és biztonság -> Energiagazdálkodási lehetőségek.

Ott az előnyben részesített sémák köz, ami ki van jelölve annál a Séma beállításainak módosítása. Majd a Speciális energiaellátási beállítások módosítása. A feljövő ablakban a listában az akkumulátornál Művelet alacsony töltöttség esetén, a működés telepről-nél hibernálást kell választani.

amennyiben nincs a listában hibernálás opció, akkor le van tiltva. Előtte engedélyezni kell.

Azt már inkább le sem írom. Már ez elrettentő.

Szarkazmus on (linuxfikázóknak)

Ugye milyen jó a Windows?!

Csak 148 klikk. Linuxnál ez két darab parancs.

Szarkazmus off

okt. 16. 14:41
 5/8 A kérdező kommentje:
4: Köszi, megtaláltam.
okt. 16. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Windows-osok is tudnának olyat írni, ami két kattintás, a Linuxban meg 148 leütés a parancssorban :)
okt. 16. 15:07
 7/8 gentoojedi ***** válasza:

"Szerintem a Windows-osok is tudnának..."

Na ne viccelj! A Windowssosok arra képtelenek, hogy két kattintásnál bonyolultabb műveletet meg tudjanak oldani Windowsson. Így a linuxról elképzelésük sem lehet.

Én meg tudok olyan Windows parancssori parancsokat, amik sokkal egyszerűbbek a kattintgatós megoldásoknál. Csak hát a legtöbb Windowsos ezt sem tudja.

Mert a Windows paranssorhoz is többnyire a linuxosok lőnek valamit, vagy értenek hozzá jobban. ;)

okt. 16. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kéne általánosítani. Így mit vársz a Linux-szal kapcsolatos véleményekkel kapcsolatban cserébe, ugye a Windowsosok ne általánosítsanak, hogy a Linux ilyen meg olyan (pl. ezt nem lehet, az kényelmetlen, stb.)? Én ugyan az utóbbi táborba tartozom, kicsivel az általad említettnél magasabb szinten lehetek, de több disztribet is kipróbáltam régebben, először kb. 25 éve, és nem csak a legnépszerűbbeket. Nem ijedtem meg sem a telepítéstől, sem a parancssortól. Mondjuk különböző dolgok miatt inkább visszatértem, és elégedett vagyok.

Azért nem kívánok itt hosszabb vitába bocsátkozni, bocs.

okt. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!