Ati1988 kérdése:
Tclp50635 tv-hez lehet találni display illesztőprogramot?
Figyelt kérdés
Vettem egy tclP50635 tv-t.összekötöttem a pc-vel hdmi kábellel, s a rendszer valami 2006-os display illesztőt rakott fel ami nem a legjobb mert filmnézés közben eléggé szaggat a kép és a hang is. Próbáltam updatelni, ccleanerrel, driverupdaterrel,az sem talál hozzá másikat.a google sem segített.A rendszer még a felbontást sem engedi kezelni a készüléken. Tudom nem a legjobb választás, de már megvan a tv,ezért kérek segítséget.pc: povercolor hellbound rx6600xt, win 11 home rendszerrel, r5 5600x procival 32 gb rammal.előrre köszönöm.okt. 16. 06:50
1/2 anonim válasza:
HDMI 2.1-es kábellel kötötted össze? Mert ha valami régi set top box-hoz való ótvar kábel okozhat problémát. A TV és a videokártya is 2.1-es szerintem a kábel lesz a ludas.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem aranyozott minőségi 2.1 es hdmi van, nem az a gond mert leteszteltem egy másik tv vel azzal nincs gondja.de azért köszönöm
okt. 16. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!