Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » CEWE fotó rendelő alkalmazás...

CEWE fotó rendelő alkalmazás új verziója nem indul ismerősnek, valami DLL-t hiányol Win10 alatt. Frissíteni kellene a Windowst? Aki járt már hasonlóan, az válaszoljon.

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom pontosan a DLL-t, de eddigi találatok alapján úgy tűnik Windowst kéne frissíteni, de azt meg nem szeretné, ezért lenne jó tudni.
okt. 7. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem tudom pontosan a DLL-t"

Akkor kérdezd meg...

okt. 7. 15:32
 2/7 A kérdező kommentje:
#1-es használod az alkalmazást? Kiírta neked, hogy hiányzik valami DLL?
okt. 7. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Nem használok ilyen vackokat.
okt. 7. 15:40
 4/7 CspCsj ***** válasza:
Talán egy éve használtam utoljára, de fotók előhívásának megrendeléséhez nem kell a szoftverük, elég volt bejelentkezni a weboldalukra, majd a galériába feltölteni a képeket (pár képen igazítottam is, amikor a képarány eltérés miatt levágta volna egy részüket), aztán mindet ki kell jelölni, megadni a kívánt fotóméretet (9x13 és 10x15 a leggyakoribb), átvételi/kiszállítási módot választani (mi a legközelebbi DM üzletben vettük át, de házhoz is küldik), és végül elküldeni a megrendelést.
okt. 7. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:

CspCsj igen, tudom van ilyen, de azért köszi.

Ott követte el a hibát, hogy befrissítette a programot és utána kiírta, hogy valamit DLL-t hiányol (de ezt nem írta le), és ezért törölte a programot, így nem tudom mit hiányol, csak gondoltam van akinek már volt ilyen.

Most már egyébként mindegy, mert most valami akció volt és lejárt

okt. 8. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Csomagold ki ezt egy mappába, majd az instal_all.bat fájlt rendszergazdaként indítva telepítsed:

[link]

okt. 8. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok, majd megkérdezem, hogy még érdekes-e a téma és megpróbáljuk.
okt. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!