Reloaded releasek biztonságosak? Melyik a legjobb, fitgirl, codex, repack?
11
Én ezt értem, de attól még nem jogosít fel arra, hogy akkor törvényt sérts.
Egyébként szolgáltatásnál is használják a vásárlás szót, sajnos a mai játékok közül sok tulajdonképpen szolgáltatás. Mint egy masszázs.
Ráadásul a felhasználási feltételekben le vannak írva a dolgok, ha nem tetszik nem kell vele játszani. Kellően sokan nem vennének (és nem torrenteznének) ilyan játékokat, hanem normálisan megcsináltat vennének, akkor nem lenne ez.
De ezek szerint, jól értem, hogy csak olyan játékot torrenteztek, aminek ilyen modellje van? Olyan játékot, ami minden probléma nélkül megy single player módban megveszitek?
11: pontosan.
12: sok mindentől függő ez, pl. ki-mit szeret annyira, hogy megvegye. Akkor kell valamit megvenni, ha késztetést érzel arra, ÉS nem bánod meg, hogy megvetted. Zenét először rengetegszer meg kell hallgatnom, és ha fél év után se unom, örökzöldnek bizonyul, akkor megveszem fizikai formátumban. Játék és film két külön kategória, a forgalmazók és készítők elkúrták a saját üzletük játéknál, mert már nincs fizikai hordozó, nincs mit megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!