Anonymuska kérdése:
Az ace combat 7 tényleg nem támogatja a HOTAS-t?(steam en vettem a játékot)
Figyelt kérdés
A véleményeknél azt láttam hogy nem támogatja máshol viszont konkrét vidót láttam ahol emberünk hotas al játszik.#Ace combat 7:skies unknow
szept. 28. 20:51
1/2 anonim válasza:
Az Ace Combat 7: Skies Unknown hivatalosan támogatja a HOTAS (Hands On Throttle and Stick) vezérlőket, de a támogatás korlátozott lehet platformtól és vezérlőtípustól függően. Melyik típusal tolod?
Thrustmaster T.Flight Hotas 4
HORI HOTAS Flight Stick
Thrustmaster T.Flight Hotas X
Ha más HOTAS eszközöd van, előfordulhat, hogy manuálisan kell konfigurálnod, vagy modokat keresned, amelyek lehetővé teszik a használatát.
2/2 A kérdező kommentje:
Utánnanéztem.Egy thrustmaster t.flight Hotas one-t ír ki a játék a pc kiadásba szóval gondolom az is jó 😅
szept. 29. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!