Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan programra lenne szüksége...

Olyan programra lenne szükségem ami ingyenesen alakít át írott szöveget word vagy esetleg PDF formátumra. Tudnàtok ilyen programot javasolni nekem ?

Figyelt kérdés

#Írott szövegből nyomtatott
szept. 28. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A PDF24 Tools segítségével egyszerűen bemásolhatod a szöveget, és PDF formátumban letöltheted.

[link]

szept. 29. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az #1 által belinkelt oldal kiváló, én is használom. De a Windows 10-ben Ehhez semmi s
szept. 29. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocs véletlenül befejezetlenül ment el.

Az #1 által belinkelt oldal kiváló, én is használom. De a Windows 10-ben ehhez semmi sem kell, csak betöltöd a szöveget egy szövegszerkesztőbe, rányomsz a nyomtatásra és ott a nyomtató helyett a "Microsoft Print to PDF"-et választod. Ez egy PDF fájlt fog készíteni a dokumentumból.

szept. 29. 09:15
 4/4 Hintalow ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem is ilyen átalakításra gondolt, hanem írott szöveg beolvasására. a pdf24 tud ocr-t, szóval elméletileg jó lehet.

Bár nem derül ki, hogy pontosan mi lenne a cél, nekem volt már olyan, hogy végül kibukott, hogy folyóírást akarnak digitalizálni, ami meg kb. lehetetlen. (reméljük, hogy legalább is nyomtatott betűs doksi 😁)

szept. 29. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!