Olyan programra lenne szükségem ami ingyenesen alakít át írott szöveget word vagy esetleg PDF formátumra. Tudnàtok ilyen programot javasolni nekem ?
A PDF24 Tools segítségével egyszerűen bemásolhatod a szöveget, és PDF formátumban letöltheted.
Bocs véletlenül befejezetlenül ment el.
Az #1 által belinkelt oldal kiváló, én is használom. De a Windows 10-ben ehhez semmi sem kell, csak betöltöd a szöveget egy szövegszerkesztőbe, rányomsz a nyomtatásra és ott a nyomtató helyett a "Microsoft Print to PDF"-et választod. Ez egy PDF fájlt fog készíteni a dokumentumból.
Szerintem a kérdező nem is ilyen átalakításra gondolt, hanem írott szöveg beolvasására. a pdf24 tud ocr-t, szóval elméletileg jó lehet.
Bár nem derül ki, hogy pontosan mi lenne a cél, nekem volt már olyan, hogy végül kibukott, hogy folyóírást akarnak digitalizálni, ami meg kb. lehetetlen. (reméljük, hogy legalább is nyomtatott betűs doksi 😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!