Hogyan kell vodeót csinálni a Movie Makerben?
jó lenne tudni mit is akarsz igazából.
videót készíteni vagy szerkeszteni.
mert nem mindegy. készíteni azt kamerával tudsz.
szerkeszteni azt meg már akár a múvimékerrel is akár.
egy haverom is mindig összekeveri a szezont a fazonnal.
letöltés telepítés neki mindegy. de mégse mindegy azért...
szóval mit is akarsz akkor pontosan???
igen igen.. mint látjuk ismét kijön az amit fentebb már ecseteltem. hogy a user keveri a szezon a fazonnal.
most még mindig nem tudjuk mit is akar igazából a user.
először videót akart csinálni movie maker-ben
aztán képet szerkeszteni.
legközelebb kiderül hogy igazából egyiket se hanem programot akar letölteni??
most jó lenne már tisztán látni. és jó lenne nem összekeverni a dolgok nevét. úgy kell kihúzni az emberekből a szavakat mondatokat hogy mit is akarnak mondani. de még ha megszólalnak is akkor is csak csacskaságot mondanak.
akkor talán megpróbálom összefoglalni én a user helyett mit is akart eredetileg csinálni.
Van neki egy rakat fényképe meg házi videója a gépén JPG és AVI vagy hasonló fájl kiterjesztésekben. Látott a jutyúkon hasonló videók feltöltését amikben a többi userek a saját fotóikat egy szépen megkomponált kis effektekkel megspékelt videóban elkészítették és feltöltötték. gondolt egy nagyot ő is megpróbálkozik vele.
de nem tudja hogyan kell ilyesmit csinálni. a Faluban ahol lakik nem sok ember ért a számítógéphez ezért nem tud segítséget kérni senkitől se. gondolta ha már van ez az oldal akkor ide felteszi kérdésnek. csak hát a kérdés is hiányos a válasz is az lesz így.
a fenébe marha vagyok hogy ennyi xaarságot írogatok...
böfögjön ide valamit maga a kérdező. és ha tudunk válaszolunk neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!