Screen viewerrel tudok távolról adatot menteni?
Figyelt kérdés
Üdve barátok az a kérdésem hogy screen viewer programmal lehetségese a kapcsolt gépről adatot menteni a saját gépre vagy úgy megtekinteni hogy a másik gépen ne látszon élő adásban amit csinálok?#Screen viewer #anticsalók #pcvédelem
szept. 13. 16:54
1/5 anonim válasza:
Mi köze egy win2k-ra írt képernyőmentő proginak az adatmentéshez..? 🤔
2/5 A kérdező kommentje:
Egy analfabéta telepítette(nem figyeltem oda és kattintgatott) a gépre ment vagy 10 percig a képernyő stabil (folyamatosan a böngésző ment) nem változott azalatt az idő alatt. A netkapcsolatot megszakítottam és töröltem minden adatot telomat használom jelenleg inkább. viszont vannak a böngésző automata mentésébe fontos jelszavak. És az a kérdés hozzá tudott e férni így?
szept. 13. 17:56
3/5 anonim válasza:
Annyira nem lehetett analfabéta, ha tudatosan fel tudott rakni egy monitorozó programot. Azt írják a neten, hogy csak screenshotot csinál, semmi többet:
Viszont ha nem törölted le, a háttérben futva mindig tud screenshotot küldeni a szerver kliensnek, így meg tudják vele figyelni amit épp csinálsz. Távolítsd el, aztán el lehet beszélgetni a hackerpalántával, hogy ez mégis mi volt.
Ha más távoli hozzáférés programot rakott volna fel, akkor pedig látod a saját képernyődön, hogy mit csinál (és ahhoz további engedélyeket is kellett kapnia, magától nem indul el és nem hagyja jóvá).
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm gép teljesen újra lesz rakva az ügyintézések egy másik gépre lesznek átrakva.
szept. 13. 19:03
5/5 anonim válasza:
Csak simán a programok és szolgáltatások listájából (vezérlőpult/gépház) törlöd a felrakott programot, ezzel megszűnik a tevékenysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!