Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a service Pack 3-mat?! HELPP!

Figyelt kérdés
Szóval beírták Googleba hogy service Pack 3, és a szoftverbázis honlapjáról letöltöttem. Elkezdte telepíteni, kiírta, hogy : leltár készítése, termékkulcs ellenőrzése, biztonsági másolás a fájlokról, majd fájlok telepítése, màr félig betöltödött a sáv és akkor bezárt az ablak, és kiírta hogy hozzáférés megtagadva. De miért, mi a baj ??
2010. nov. 3. 11:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pff... rendszergazda vagy? Lehet nincs hozzá jogod. Jobb nem jut eszembe. :D
2010. nov. 3. 12:00
 2/19 anonim válasza:
SP2 hagyd fennt! SP3 xart se ér... nézz utánna pár "microsoft" fórumon... Érdekes dolgokra fogsz bukkanni (Y)
2010. nov. 3. 12:05
 3/19 anonim ***** válasza:

mert nem a szoftverbázisról kéne leszedni a megbízhatatlan fertőzött rendszerfrissítéseket, hanem a microsoft dedikált oldaláról!

mellesleg ha a windows update nem ajánlja fel, akkor nem is tudod azt telepíteni!

2010. nov. 3. 12:05
 4/19 bp1985 ***** válasza:
Egyáltalán nem vírusos a szoftverbazis.hu, de mind1.
2010. nov. 3. 12:08
 5/19 A kérdező kommentje:
De azért kéne az SP 3, mert egyik játék gépigénye. Tök sokan letöltötték már netről, semmi baj nem volt vele, csak én vagyok ilyen peches hogy nem rakja fel . :( :@ Microsoft oldalán hol találom meg ? Mert tnap találtam egy linket hozzá, de az vmi CD-re akarta kiírni, írta hogy megnyitás Nero burning room-mal. És hol van az a Windows update, hogy meglehessen nézni, hogy felajánlja-e. Amúgy ha nem vagyok rendszergazda, nemtudom felrakni ? Akkor kit kéne keressek hogy segítsen? Bár apum egyik szgépes ismerőse mindig szokott jönni, letölti rá, amit kell csak már kb 1,5 éve nem volt itt .. Az utolsó Windows updatet 2009.májusban rakta rá és azt írja mellette : Windows XP Frissítés - KB961503, utána meg : Windows genuine advantage notifications ( KB905474 )
2010. nov. 3. 12:17
 6/19 anonim ***** válasza:
start-->minden program--> és keresd a Windows Update-t. Indítsd el, majd nézz szét, hogy milyen frissítéseket ajánl, aztán telepítsd azokat. Ennyi.
2010. nov. 3. 12:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Oké, rámentem de semmit sem csinál. Az internet explorerrel rákerestem arra, hogy Windows update, és talált vmi frissítést, majd elkezdte telepíteni, de persze hogy vmi hibát észlelt : 0x8024D007. Gőzöm nincs miért csinálja. Utána Microsoft oldalán rákerestem a Windows service pack 3-rá, rámentem az adott oldalra, de 3 fájl letöltés van : Windows xp service Pack 3.docx, ugyanez csak a vége .PDF , és .xps . Nekem melyik kell ??
2010. nov. 3. 12:53
 8/19 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Az csak leírás róla. A windows update-n tudod jól elérni. Ha ott hibát észlel, akkor valami nem ok a gépeddel.

SZVSZ jobban jársz, egy újratelepítéssel, mint ezzel szenvedni. Legalább lesz friss, gyors, sp3-as windowsod...

2010. nov. 3. 13:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Milyen újrtelepítéssel, légyszi segíts megcsinálni, vagy elmagyarázni, olyan rég szenvedek ezzel a sz*rral, és semmi sikerélmény ;(
2010. nov. 3. 13:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Najó, várjál. Mielőtt újratelepítenénk, próbáld ki még ezt:

[link]

Töltsd le ezt, aztán csomagold ki valahová, és futtasd.

(én csináltam most az előbb, hogy ne neked kelljen ezt is, nincs benne vírus, megnyithatod notepaddal előtte, és megnézheted mit írtam bele, hogy megbizonyosodj róla)

Mikor futtatod, feljön egy fekete cmd ablak, és újraregisztrálja a windows update-hez szükséges rendszer fájlokat. Egyenként kell végigmennie rajtuk, ha végzett akkor próbáld meg ismét a startmenű, minden programból elindítani a windows update-t. Ha meg nemmegy, akkor ismét explorerben keress rá, és úgy próbáld futtatni.

Ha megint valami hibát ír, írd be ide, ha meg nem, akkor telepítsd a frissítéseket.

2010. nov. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!