Vps szerveren magas ping?
Ámítás amit írnak. A ping akkor lehet alacsony ha marha közel vagy az adott géphez. Ennek 2 komoly technikai feltétele van:
1. Gyors hálózat
2. Közel legyen a klienshez
Akit választottál szolgáltatót, annak 3 adatközpontja van:
New York, Amsterdam, London
Ergó akik az adott centerhez közel laknak, azoknak lesz kicsi a latency.
A te esetedben ha pl New York-ot választottad, akkor az sok lesz hisz a világ másik felén van.
Magyaroknak jellemzően Amsterdam-ot szoktam választani vagy Frankfurtot (már ahol van)
Ebben az esetben is annak lesz kisebb a pingje aki közelebb netezik hozzá. A te esetedben ha pl New Yorkot választottad, akkor is lesz akinek kicsi a ping, pl aki ott lakik.
Pontosan mit jelent az, hogy 80 a ping? Mi a mértékegység, és mit mér? Az a 80 elég soknak tűnik, főleg ha Európában van.
Nekem a chocoping.com 0,7 millisec, bár az cloudflare-en van. A Te szervered hol van helyileg?
Az IP címed hálózati részét meg tudod írni? (a 4 számból elég az első 3).
Végül csak elárultad az valódi infókat amiből ki lehet indulni......
Ez alapján nem lesz sokkal jobb.
Rádobhat még az is, ha az internet szolgáltatója se egy csúcs kategória, nem tudhatjuk. A fenti statban nyilván nem háztól nézik a ping-et, hanem valami szervertől.
Felejtsed el New York-ot, az Budapestről is szar.
Nézd meg Amsterdamot, az oldal szerint az is cirka 2x annyi km távolság mint Budapestről. Gondolom légvonalban. A kábelezés már más kérdés, lehet szar az infra Ciprusnál, ezt nem tudom.
Onna Budapestre is 80-as ping-et mond az oldal.
De simán lehet az is amit mondtam, hogy az emberednek szarabb a netkapcsolata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!