A windows 11et nem lehet visszaállítani 10re?
Az van, hogy frissített a laptop 11re, teljesen más lett a startmenü is, a frissítés be volt kapcsolva már régóta, de eddig úgy frissített, hogy megmaradt minden a 10-ből. Most viszont valahogy sikerült úgy le frissíteni, hogy 11 lett belőle. Megnéztem a rendszer visszaállítást, ami állítólag a legutolsó konfiguráció elötti állapotba tenné, viszont ez az opció ki van kapcsolva.
Vissza lehetne valahogy tenni rá a 10-et? Így most olyan más az egész, nem találok semmit, a startmenü is középre van húzva a tálcán..
Szóval mit lehet ilyenkor tenni?
Nem érdemes, a tálcát be lehet rakni amúgy balra,
"A tálca helyének megváltoztatása
Általában a tálca az asztal közepén található, de az asztal jobb oldalára is áthelyezheti. Tartsa lenyomva a tálcán lévő üres területet, vagy kattintson rá a jobb gombbal. Válassza a Tálca beállításai > tálca > tálca igazításához, majd válassza a Középre igazítás vagy a Balra lehetőséget.
Tálcabeállítások megnyitása"
Nem pont ezt a cikket kerestem, de ez is leírja és nem szántam rá 5másodpercnél többet. 10 napon belül vissza lehet váltani win 10-re és írja is a lépéseket.
Sok sikert.
Ahogy #1 is írta a tálcabeállításokban belehet állítani, hogy az ikonok baloldalt legyenek.
Ha telepíted az Open Shell ingyenes start menüt megfogsz találni mindent.
Magyar nyelv a beállításaihoz - a magyar nyelvű hu-HU.dll fájlt bele kell másolni a Program Files > Open-Shell mappájába (újraindítás után lesz magyar nyelvű a beállításai is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!