Windows telepítő nagyobb kapacítású pendriveról?
Figyelt kérdés
Sokszor 8-16 gigás pendrive ajánlott Windows telepítőnek, van valami hátránya, ha 64gb-osra teszem?
Amúgy régebben már jártam úgy, hogy frimware frissítést csak 8 gigás SD kártyával sikerült, nagyobbakkal nem, ezért merült fel a kérdés bennem
aug. 31. 16:41
1/4 anonim válasza:
Akár több száz gigás usb lemezre is teheted..
2/4 HakapiszikMatyi válasza:
Nincs. Más ne legyen rajta!
Jól beszopatott egy haverom egyszer, mert a pendrive-ján volt egy Live linux is, amiről nem tudtam...
3/4 anonim válasza:
Nincs hátránya, én egy külső házba szerelt 500 GBos laptop merevlemezt használok erre, Easy2Boot segítségével készítettem multiboot telepítőt.
4/4 anonim válasza:
Filekezelővel rámásolod az ISO tartalmát. Egy másolástól semmi baja nem lesz egy többszáz gigás adatmentésre használt lemeznek. Megmarad minden amit tároltál rajta előzőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!