Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A session nevű chatelő program...

A session nevű chatelő program miért nem kér jelszót vagy hol lehet megadni?

Figyelt kérdés

aug. 30. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor létrehozol egy Session-fiókot, akkor létrehozás után alkot egy helyreállítási jelszót (Settings --> Recovery password):

[link]

amit arra használhatsz, hogy újra "bejelentkezhess" egy olyan Session-kliensben, ahol nincs felvíve a fiókod.

Ha be vagy jelentkezve, akkor beállíthatsz külön jelszót a kliens lezárására (Settings --> Privacy --> Lock app):

[link]

És azért nincs "hagyományos" e-mail-jelszó páros, mert ez decentralizált alkalmazás, nincs központi szerver, amire be kellene jelentkezned.

aug. 30. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
JA
aug. 30. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak azt a hosszút ,hogy jegyezzem meg?

Én feltöltöttem a felhőbe.

aug. 30. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azt a hosszút ,hogy jegyezzem meg?"

Vannak jelszómenedzserek - Bitwarden, Keepass(XC), Protonpass,...

"Én feltöltöttem a felhőbe."

Jelszót nem töltenék fel felhőtárhelyre, maximum kellő titkosítás mellett, kellően erős jelszóval titkosítva a jelszót tároló állomány nevét és tartalmát.

aug. 30. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor majd a füzet.

De egyébbként nem töri fel senki sem.

aug. 30. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!