Milyen ingyenes youtube videó letöltő programok vannak?
Figyelt kérdés
Nálam nagyon sok nem működik valamiért.. pl. a youtube downloader sem jó. Szóval kellene valami, mert a neten rengeteggel próbálkoztam, de nem valami jó egyik se. Honlap is jó, vagy bármi, csak le tudjam tölteni a videót.2010. nov. 2. 19:28
1/5 anonim válasza:
Beírod az URL-t, majd letöltés/download, vársz, végül a lap legalján van a te videód, az flv-t töltsd le (ha avi-ba kéne, akkor át tudod alakítani pl. a FormatFactory-val)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 anonim válasza:
A legjobb a YouTube Downloader HD.Ingyenes!:D
3/5 A kérdező kommentje:
az első linknél nekem azt írja, hogy "a kért link már le van töltve, vagy töltődik" de közben nem tölt, és még nincs letöltve.. a YouTube Downloader meg nem működik. (de ezt le is írtam)
de azért köszi a válaszolóknak.
2010. nov. 2. 20:36
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Firefoxhoz letöltöd a Download Helpert, és az egy kattintással leszedi, nem kell linkeket másolni, meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!