Hogy tudnám megcsinálni? WOW prívát szerver készítés 3.3.5 Többi lent
Letöltöttem egy mappát server 3.3.5a ebben ezek a mapok vannak : arcemu , server , tools & extras . Meg van egy angol readme ami teljesen használhatatlan . Nah nekem most ehez kéne egy leírás hogy mégis hogyan eszkábáljak valamit belőlle ami összeáll egy szerverré. Ez van a readme ben ha ezt megcsinálom akkor az Apache.bat nevű fájl kéri h nyomjak egy gombot és kilép . readme : setup
First put ad.exe and the "maps" folder into your wow directory (from the map extractor in the tools folder)
Then run ad.exe
When it has finished put the maps folder into /Server 3.3.5a/ArcEmu/
Now change your realmlist (realmlist.wtf located in your wow directory (World of Warcraft/Data/en**/realmlist.wtf)) to 127.0.0.1
Launch the applications:
/Server 3.3.5a/Server/MySQL.bat
/Server 3.3.5a/Server/Apache.bat
/Server 3.3.5a/Ascent/arcemu-logonserver.exe
/Server 3.3.5a/Ascent/arcemu-world.exe
Make sure you leave the 4 windows open for the server to run.
login with user: admin pass: admin
A TrinityCore.exe indulása és betöltése után kiadod az ablakban a következő parancsokat
account create felhasznalonev jelszo ez sztem érthetö
account set gm felhasznalonev 3 -1 ez az hogy mennyi gm vl les legyen végére az 1 kell
account set addon felhasznalonev 2 ez a wtlk kieg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!