Unity Asset Storeból letudok tölteni géppre assetset?
Figyelt kérdés
aug. 27. 23:54
1/10 anonim válasza:
Ha valamit a projektedhez asset store-ból töltesz le akkor az fizikailag is a géped tárhelyére kerül.
2/10 A kérdező kommentje:
De csak unitybe nem?
aug. 28. 18:23
3/10 anonim válasza:
Az igaz hogy elsősorban Unity Editorban fogod látni de ahol a háttértáron a projekted könyvtára van amin dolgozol annak az egyik alkönyvtárában található.
4/10 A kérdező kommentje:
És kiszedhetem és feltölthetem máshova?
aug. 28. 18:54
5/10 anonim válasza:
Technikailag nincs akadálya de nem ajánlom mert más tulajdonát valahol máshol a sajátodként megosztani nem szerencsés.
6/10 A kérdező kommentje:
De Godotba feltölteni vagy UE 5be sem?
aug. 28. 21:29
7/10 anonim válasza:
Úgy érted hogy egy Godot vagy UE projektbe beépítenéd?
8/10 A kérdező kommentje:
Feltölteném oda 3d objectnek és használnám vagy is igen
aug. 28. 21:44
9/10 anonim válasza:
Mind a három más rendszer, Unityt évekig használtam, Godottal most ismerkedek, UE-t még soha nem próbáltam. Az biztos hogy ha egy másik szoftverrendszerbe átviszed mindeknéppen kell dolgoznod vele hogy jól működjön és mindegyik játékmotort és a hozzájuk tartozó fejlesztői környezetet ismerned kell ahhoz hogy tudd hogy ezt hogyan csináld.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább csak letöltök ahelyett hogy átvinném
aug. 28. 21:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!