Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom 3D-be játszani a...

Hogy tudom 3D-be játszani a call of duty ww2-t?

Figyelt kérdés

kezdem ott hogy van egy régen vásárolt LG 3D monitorom szemüveggel, most visszakerült hozzám nézegettem, vannak játékok amit 3Dbe játszik le egy program segítségével, viszont ennél a Call ofnál azt írja hogy

"A TriDef 3D Ignition jelenleg nem támogatja a DirectX 11 módot ennél a játéknál. Kérem, próbálja újra a DirectX 9 használatával."

letöltöttem a Directx9et, telepítettem elindítottam a játékot és ugyanúgy ezt írja ki. Mit kellene csinálnom?

aug. 23. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a 3d mód csak dx9-el működik. Mivel az újabb játékok dx11/12-t használnak sajna azokkal nem fog menni.
aug. 23. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Ohh értem! Kár. Na sebaj akkor régebbi játékokkal játszom úgy. De pl mondjuk a fifa 19-et néztem azt elég szépen behozza 3Dbe
aug. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!