Miért nem látja egymást a 2 gép?
Egy hálózaton van mind a kettő, az egyik az asztali gép, arról szeretnék megosztani mappát h hozzá férjek más gépről. A másik gép pedig egy laptop. Videó alapján csináltam mindent, windows fájl megosztással, be van kapcsolva a fájl és nyomtató megosztás. De semmi. Próbálkoztam total commander ftpvel is de úgy se működik
Egyszerűen nem tudok rájönni.
Egy tartományba van mind a két gép. Ha rá megyek Windowsban a hálózatokra, akkor is csak a helyi gép látszik, semmi más
Még annyi van a történetbe, hogy mivel ez egy szintes ház, vagyis emelet van, 2 router van, az egyik a földszinten ahova be van kötve a vonal, a másik router meg fent van, ehhez vagyok csatlakoztatva asztali géppel netkábellel és a laptoppal wifivel.
Úgy tudom hogy ez utóbbi router switchként működik, (de nem akarok hülyeséget mondani) szóval a lényeg hogy a lenti router össze van kötve a fenti emeleti routerrel.
Még arra gondoltam, hogy tűzfal beállitásokba van e valami amit át kell állítani?
Vagy a routerbe kéne valamit engedélyezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!