Van olyan telefonos vagy számítógépes alkalmazás amin tudok grafiti stílusú feliratokat szerkeszteni?
Figyelt kérdés
aug. 19. 22:53
1/10 Közveszélyes Kontár válasza:
kepszerkeszto miert nem jo?
vannak ingyenesek is olyasmik mint photoshop
manapsag nem tudom mi legjobb regen pl. Gimp is volt
2/10 Koplárovics Béci válasza:
MSPaint. Az a te bajod, ha nem tudsz vele jó képet szerkeszteni. Hiszen lehet akár pixelről pixelre is.
3/10 A kérdező kommentje:
Elég sok szerkesztőt használok, de egyikben sem találtam még ilyen speciálisabb betűtípust, meg eleve lehetőséget azok részletes testreszabására. Azért kérdeztem
aug. 20. 00:17
4/10 Közveszélyes Kontár válasza:
ja te illusztratort akarsz akkor
ami vertikalis kepszerkeszto
Scalable Vector Graphics (SVG fajltipus) pl a legelterjedtebb
Inkscape az ilyen ingyenes
nagyon jo dolog valoban hogy nem pixeleket tarol igy konyebb jobban atformalni reszegysegeket mintha csak lerajzolod utana azt sokkal nehezebb lehet elvartra formalni
5/10 anonim válasza:
A graffiti-t nem írják, hanem rajzolják.
A betűtípus az nem rajz.
6/10 anonim válasza:
Ilyesmire gondolsz?
Tele van vele az internet:
Google->"grafitti font free download"
Általában betűkészlet+photoshop sablon...
9/10 A kérdező kommentje:
Vektorgrafikus ( & pixelgrafikus) !
aug. 23. 19:01
10/10 anonim válasza:
Dafont-on meg hasonló oldalakon tele van grafiti stílusu betütípussal. Letöltöd a font filet telepíted és ott lesz a photoshop betütípusai között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!