Miért nem megy Windows XP Service Pack 3-on a hang?
(Integral Edition)
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a Windows XP-t, de sajnos nem érzékeli a hang eszközt. Megnéztem, és csatlakozik a hangszóró rendesen. A drivereket frissítettem, és újra raktam, de az sem oldotta meg. Amikor a hangerő szabályzóba belépek, akkor azt írja ki, hogy: There are no active mixer devices available...
Valaki hátha találkozott ezzel a problémával. Amúgy azért foglalkozok 2024-ben XP-vel, mert van egy autós program, ami kizárólag XP-n fut.
aug. 19. 03:23
1/10 anonim válasza:
Milyen autós program? Ha olyan régi, hogy xp fölött nem megy, akkor azt valszleg egy Wine Linux alatt tökéletesen vinné.
aug. 19. 07:10
2/10 A kérdező kommentje:
A program neve ECM Titanium 1.61, a másik Vivid Workshop Data.
aug. 19. 08:51
3/10 anonim válasza:
Előbbi megy Windows7 alatt. Mi történik, ha XP-től újabb rendszeren akarod futtatni?
aug. 19. 09:12
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, az első megy Windows XP és Windows 7-en, 10-esen már nem megy, valami hibakódot ír, hogy a valamilyen kulcs (key) nem futtatható ezen. A Vivid workshopot még nem próbáltam, de azt írták, hogy csak Windows XP-vel kompatibilis.
aug. 19. 10:27
5/10 anonim válasza:
Várd meg amíg a Microsoft kiadja erre a hibajavítást... 😇
aug. 19. 10:37
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
aug. 19. 11:43
7/10 anonim válasza:
#5 Csak ironizált. Egyrészt ezeket a szoftvereket nem a Microsoft fejlesztette, másrészt sem az XP-re, sem a Win7-re nem ad már ki frissítést a Microsoft, szóval semmilyen javítás nem várható.
aug. 19. 12:01
8/10 anonim válasza:
És ezekhez miért kell hang? Egyébként virtuális XP-t használnék ilyen célra
aug. 19. 12:25
9/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a mókolt XP a baj. az "integral edition", "winter edition" és hasonló fantázianeveken futott XP-kkel több baj volt, mint amennyivel többet nyújtottak, ráadásul némelyik meg is volt pakolva malware-ekkel és hasonló szépségekkel.
Használj normális XP-t, és a megfelelő drivereket.
Milyen hangkártya van a gépben (pontos típus) ?
aug. 19. 12:30
10/10 A kérdező kommentje:
9es, a hangkáryta típusát sajnos nem tudom, de IBM Thinkpad R51-es laptopról van szó. Lehet hang kártya probléma, mert felraktam az eredtetit termékkulcsal aktiváltam, és ugyan az a probléma. Rajta vannak a driverek, és nem érzékeli őket (sárga felkijáltójel van elég sok drivernél). Előtte 7es volt rajta és azon sem volt hang.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!