Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől lassú a gépem? 2018-as...

Mitől lassú a gépem? 2018-as Macbook Pro

Figyelt kérdés
2024. aug. 18. 08:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Programok nagyon lassan indulnak el, nem forró, venti megy alapjáraton. Lehet hogy valami régebbi operációs rendszer kéne rá, nem a legújabb? Vagy az Apple direkt lassítja hogy vegyek újat?
2024. aug. 18. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg először egy tiszta újratelepítést (formázd le az SSD-t telepítés előtt). Persze előtte mentsd le a fontos adataid.

Az is lehet, hogy az SSD haldoklik benne.

2024. aug. 18. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha 6 éve hozzá sem lett nyúlva, akkor valóban egy teljes újratelepítést érdemes megcsinálni rajta.
2024. aug. 18. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Én 1,5 éve vettem
2024. aug. 18. 16:59
 5/5 fmaxy ***** válasza:
Egy Inteles géptől ne várj csúcsteljesítményt. Több tényező is befolyásolhatja a programok indulását. (RAM-SSD) Az Apple általi lassítás csak mítosz. A számítástechnikában (hiába Mac) is létezik az amortizáció. Új szoftververziók jönnek, nagyobb gépigénnyel. Az Apple világában ez lassabban megy végbe, mivel jobban optimalizáltak (hardverre is) az alkalmazások. Amennyiben fejleszteni akarsz, mindenképp az "M" chipes modellekből válogass, el fogsz ámulni mekkora ugrás. Ja és 16GB ram minimum. Remélem tudtam segíteni.
2024. aug. 20. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!