Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Makacs program eltávoéitása?

Makacs program eltávoéitása?

Figyelt kérdés

" Makacs,taposó,könyöklő " programot hogyan lehet eltávolitani?Tegnap feltöltöttem az ESET programot de nem tudom eltávolitani.Nem vagyok számitógép zseni vagy guru,ha olyan alkalmazást írsz amit nem értek attól a falra mászom.Mint okos apa a hűlye gyerekének adj instrukciót.Vagy van egy olyan program ami eltávolitja?Tudom,ne is fáradj,újra telepités megoldja a gondot.Itt van máris a bökkenő,sok sok forintért már megcsinálják.Ez máris zsebbe nyúlos csak én hiába nyúlok bele,üres zsebből ez nem opció.

Ami biztos,sokan nevettek rajtam és a problémámon mert nektek ez a kisújjatokban van.Higyétek el, 10 év mulva tehetséges kezdő leszek.De addig tisztelettel tőletek kérem esedezve a segítséget!

aug. 17. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Vanish vincseszter oldóval.

Google: "eset eltávolítása":

[KB3239] Hogyan lehet eltávolítani vagy újratelepíteni az ESET Cyber Security vagy az ESET Cyber Security Pro programot?

Keresse meg a Contents → Helpers menüpontot, majd az eltávolító futtatásához kattintson duplán az Uninstaller. ...

Az ESET Cyber Security eltávolításához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

aug. 17. 13:36
 2/4 anonim válasza:
Felnyitod a Start menüt a bal alsó sarokból, begépeled, hogy "vezérlőpult", kiválasztod a "programok eltávolítása" ikont, a listán megkeresed a szóban forgó programot, nyomsz rá egy jobb klikket és eltávolítás. A többi már nem fog gondot okozni, néhány okéra kattintás, ilyesmi.
aug. 17. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2. Ezen már túl vagyok.Részlegesen törölte ezért nem található a leírásban.

A Glary Utilietesben is kerestem és megtaláltam.Törölni akartam de védi magát a makrancos és nem enged.

aug. 17. 14:04
 4/4 A kérdező kommentje:
1. Nagyon bonyolult ( NEKEM ).Vezérlőpultban nem található már de ez a szerencsétlen program maradványa még mindig aktiválja magát.
aug. 17. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!