Makacs program eltávoéitása?
" Makacs,taposó,könyöklő " programot hogyan lehet eltávolitani?Tegnap feltöltöttem az ESET programot de nem tudom eltávolitani.Nem vagyok számitógép zseni vagy guru,ha olyan alkalmazást írsz amit nem értek attól a falra mászom.Mint okos apa a hűlye gyerekének adj instrukciót.Vagy van egy olyan program ami eltávolitja?Tudom,ne is fáradj,újra telepités megoldja a gondot.Itt van máris a bökkenő,sok sok forintért már megcsinálják.Ez máris zsebbe nyúlos csak én hiába nyúlok bele,üres zsebből ez nem opció.
Ami biztos,sokan nevettek rajtam és a problémámon mert nektek ez a kisújjatokban van.Higyétek el, 10 év mulva tehetséges kezdő leszek.De addig tisztelettel tőletek kérem esedezve a segítséget!
Vanish vincseszter oldóval.
Google: "eset eltávolítása":
[KB3239] Hogyan lehet eltávolítani vagy újratelepíteni az ESET Cyber Security vagy az ESET Cyber Security Pro programot?
Keresse meg a Contents → Helpers menüpontot, majd az eltávolító futtatásához kattintson duplán az Uninstaller. ...
Az ESET Cyber Security eltávolításához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2. Ezen már túl vagyok.Részlegesen törölte ezért nem található a leírásban.
A Glary Utilietesben is kerestem és megtaláltam.Törölni akartam de védi magát a makrancos és nem enged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!