Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami keylogger amit nem...

Van valami keylogger amit nem dob ki az antivírus?

Figyelt kérdés
Barátnőm szerintem tudja a Windows Hello jelszavam és szeretném megtudni hogy használja-e. Vagy valami más program amivel megtudhatnám?
2024. aug. 16. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Van egy csomó, de nem fogok ilyeneket reklámozni, bár én írtam 1-2-t amikor még érdekelt a téma, nem letöltöttem. Volt amiket próbáltam előtte, hogy mikre is képesek.

Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább válts jelszót!

2024. aug. 16. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Windows naplóból megtudod nézni, hogy mik történtek a gépen... Nem kell ezt a keylogger cucc... Minden rendszer naplóz.

1) Win+R

2) Írd be: eventvwr.msc

3) Enter

4) Baloldalt "Windows-naplók" lenyitod

5) Kattints a "Biztonság"-ra

6) Jobb oldalt kell lennie olyannak, hogy "Jelenlegi napló szűrése..." Katt rá.

7) A "<Minden eseményazonosító>"-hoz írd be a 4624 értéket (ez a sikeres bejelentkezési események azonosítója)

8) Ha más feltételt nem állítasz be, akkor nyomj az OK-ra.

Itt megjelenik minden "Logon", még az is ami neked nem bejelentkezés, de a rendszer szerint auditálandó.

2024. aug. 16. 22:22
 3/6 A kérdező kommentje:

2-tes ez nem rossz. De van hogy 15x bejelentkezve 1 másodpercen belül, kicsit fura?

[link]

2024. aug. 16. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Meg kell ismerni, hogy mi váltja ki az adott logot. Mivel minden szolgáltatás, ami fut a gépen hozzá kell férnie a gép ilyen-olyan erőforrásaihoz, ahhoz jogok kellenek.

Mivel te jelentkezel be, így a háttérben ezt a bejelentkezést kapják meg és aktiválják (tehát bejelentkeznek) gondolom.

Más szolgáltatás meg alkalmi, nem fut állandóan. Azaz ahányszot kell, annyiszor vált ki egy Logon-t.

Nem tudom pontosan, csak következtetek. Utána kell olvasni, hogy mik ezek.

Linux-on pl. úgy meg, ha indítok egy programot az índító felhasználó jogosultságát és nevét örökli.

2024. aug. 16. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy otthon és elvileg a gép ki van kapcsolva és akkor loggol, az ellentmondás, mert akkor a gép ment. :)
2024. aug. 16. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
This is the end of a beautiful love.
2024. aug. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!