Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » HP pavilion 17 laptopra nem...

HP pavilion 17 laptopra nem tudok telepíteni drivert? Miért?

Figyelt kérdés

Üdv! Van egy régebbi laptop, erre felraktam windows 7 rendszert, mert nekem tetszik az az oprendszer, igenám Csak a driverekkel vagyok bajban, a HP oldalán windows 8-tól írnak drivert, találtam egy másik oldalt ahol vannak driverek win 7, de még xpre is ehhez a laptophoz, és letöltöttem, rá mentem, és egy kis töltés után azt írja valami olyasmit, hogy nem felel meg a rendszer minimális követelményének. Nem értem. Régebben ment, de most ezt írja ki a chipset drivernél a videó drivernél meg a többinél. Így nem tudok rá telepíteni.

Arra gondoltam hogy nem maradt más minthogy a windows 8at telepítsem rá, vagy a 8.1et. Szerintetek azt lehet? Ha lehet azt hogy? Lényegében ezek frissítések? És sorba kell elöbb a 8 aztán a 8.1?

2024. aug. 15. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Minek telepítenél ma Windows 8.1et?

Mehet rá akár a Windows 11 is, a driverek automatikusan települni fognak.

2024. aug. 15. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáltad a 8 driverét? Néha működik.
2024. aug. 15. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Végülis felraktam a 8.1-et, jó ez. Asszem eredetileg is ez volt rajta még sok éve
2024. aug. 16. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!