Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnék játszani a...

Hogyan tudnék játszani a legújabb játékokat? Intel Celeron, nincs grafikus kártya

Figyelt kérdés
Irodai gép. 2 éve Metro Exodus-t és Forza Horizon 4-et nyomtam ezen a gépen Google Stadia keresztül. Ezt sajnos beszüntették, de voltak társai, melyik a legjobb?
2024. aug. 6. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a Geforce Now-t javasolnám. Kipróbálni ingyen is kitudod, ha türelmes vagy. Hosszú szokott lenni a várolista és 1 órát játszhatsz. Ha előfizetsz rá természetesen nincsenek ilyen korlátok. Tudod használni pcről, mobilról és akár okostévéről is.
2024. aug. 6. 12:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Ehhez nem kell Nvidia videókártya?
2024. aug. 6. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pont az a lényege, hogy szinte bármiről tudj játszani. Még böngészőböl is működik.
2024. aug. 6. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Miért akarsz játszani egy Celeroncs procis gépen?
2024. aug. 6. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

GeForce Now +1.

Bár azért nézd meg, hogy milyen játékokat támogat, de a legtöbb ismert címet támogatni szokta.

Nekem ugyan (belépő szintű, GT710) NVidia kártyám van, de pl. holt időben az irodai gépemről is bejelentkeztem, ott integrált Intel grafikus kártya van.

Az lehet megtévesztő, hogy mindkettő NVidia, de csak annyi, hogy azonos cég (meg nyilván a streamelő gépeikben a saját kártyáikat használják), de amúgy tényleg bármilyen gépen, ami képes egy full-screen videót lejátszani, ez is menni fog.

2024. aug. 6. 15:56
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es mert bármilyen új játék bármilyen régi gépen elfut. Nem kell megvásárolni a játékokat sem (70 dollár kb.) mert a havi fizetésben benne van ingyen.

Megpróbálom az Nvidia-t, köszi!

2024. aug. 7. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 de meg kell vásárolni hozzá a játékokat, csak azzal a játékkal tudsz játszani, ami megvan a steam / epic fiókodban!!
2024. aug. 7. 15:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor felejtős, van 70 játék megvásárolva a Steamen de már unom őket. Google Stadia-ban benne voltak a játékok árai is...
2024. aug. 7. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor a Microsoft Gamepass Ultimate van még. A gamepass ultimate-ben benne van 500+ játék. (Az ultimate fontos a simában nincs streaming csak az ultimateben) Azonban a streaming minőségét nem tudom milyen, nekem csak a játékok miatt van előfizum. Viszont ezt csak windows 10 - 11 ről tudod használni pc-n.
2024. aug. 7. 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Lol, 70 játék Steamen és unod? Nekem van vagy 30 de a felét ki se próbáltam még.
2024. aug. 7. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!