Másnál se működik a NewPipe?
Én az F-Droidról telepítettem, a legújabb verzióra van frissítve, de se lejátszani, se letölteni nem tudok vele YouTube videókat.
Neten rákeresve nincsenek nyavalygó felhasználók, hogy nem működik. Lehet, hogy csak nálam nem jó?
A fejlesztők már készítettek frissítést. A harmadik fél áruházába tapasztalataim alapján mindig késve kerül fel.
Magát a kérdéses alkalmazást nem gyakran használom, így ritkán veszem észre, ha egy YouTube változtatás miatt az alkalmazás nem működik kisebb ideig. Mostanában viszont sűrűn van változtatás a YouTube -on. Emiatt az utóbbi pár hétben a fejlesztők két frissítést is készítettek és mire én észrevettem a hibát, volt is frissítés. Javaslom, a fejlesztők oldaláról telepítsd az alkalmazást. Mivel a harmadik fél áruházába eltérő aláírással kerül fel, azt törölnöd kell előtte, emiatt érdemes az alkalmazásban egy adatmentést készíteni, amit az új verzióban importálhatsz.
Köszönöm a válaszokat!
3# kipróbáltam így, most már jól működik. Igazából az F-Droid azért lett volna jobb, mert sokkal egyszerűbb frissíteni, így kicsit macerásabb, de végülis mindegy, csak jó legyen. Most jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!