Chrome vagy Firefox eszik kevesebb ramot?
Figyelt kérdés
Gta Online közben szeretnék facebookozni, és Chrome alatt bő 90% felett van A használatágom ha megy a gtajúl. 27. 00:07
11/12 anonim válasza:
A Firefox jóval kevesebb memóriát zabál.
12/12 anonim válasza:
Én ugyan nem szoktam nézegetni, de valamit valamiért. Ha valamelyik többet "fogyaszt", az valószínűleg több megnyitott lapot tart a memóriában, így nem kell azokat újra betölteni átváltásnál. Amelyik kevesebbet "fogyaszt", azt meg gyakrabban kell. Bár ilyen 8GB körüli átlagnál szerintem ennek nincs sok jelentősége. Engem a funkciók és egyebek sokkal jobban érdekelnek. Emiatt a Chrome még az első háromban sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!