Harmony Os rendszeren hogyan tudnám használni a google play-t, és az általa támogatott appokat?
Figyelt kérdés
Most vettem egy Huawei nova 10 pro típusú telefont, mely ezzel a Harmony Os-el rendelkezik. Sokat olvastam neten erről, és videón láttam is, hogy működik ezen a rendszeren is a google play, youtube, stb, csak az nem derült ki sehonnan, hogy hogyan. Ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban tapasztalata, szívesen fogadnám a javaslatokat! 😇júl. 20. 18:17
1/2 anonim válasza:
Úgy, hogy veszel egy normális Android-os telefont.
Egy Pixel 7a már 150K körül kapható
2/2 anonim válasza:
GBox.
De ha 100% értékű Google Play kell, akkor vegyél egy olyan telefont, ami natívan támogatja.
A legtöbb Google cucc működik HMS-en GMS nélkül, illetve ott a Gbox is.
(Én utóbbit csak a Youtube-hoz használom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!