Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mobiltelefonról adatmentés...

Mobiltelefonról adatmentés körülbelül mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Leesett a telefonom (Pixel 7 pro) és nem működik a kijelzője. Érintésre reagál és a telefon is működik, viszont a kijelző nem ad képet. Ilyen esetben mennyi egy adatmentés? Igazából a fontos adatok rajta max 10 gb. A többi az veszhet. Illetve tud e ajánlani valaki egy jó adatmentő céget?

júl. 18. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd a telefont is megmenteni, kijelzőcsere. Drága a telefon értékéhez képest, de új akkor nem kell.

Vagy elviszed adatmentő céghez, például a Kürthöz. Attól függ az ár hogy mennyire súlyos az eset, ők akár ki is forrasztják az adattároló chipet és közvetlen kiolvassák az adatokat róla, de ez baromi drága mulatság. Valószínűleg erre nem lesz szükséged, de nem hiszem hogy olcsóbb lenne mint a kijelzőcsere.

Vagy, mivel mondtad, hogy működik és érintésre reagál, bedugod a gépedbe és vakon bekapcsolod az adatátvitelt. Ez ingyenes és egyszerű, csak neked kell megcsinálni.

júl. 18. 08:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam összekötni számítógéppel és az új telefonommal (már tettem újat) viszont nem látom a fájlokat, mivel a rossz kijelzős telefonomon meg kéne erősíteni az átvitelt. Ami sajnos lehetetlen úgy, hogy nem látok semmit.. kürt a cég neve? Köszönöm,felveszem velük a kapcsolatot.
júl. 18. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a kürt drágább mint egy kijelzőcsere...
júl. 18. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!