QBitorrent OpenSuse Tumbleweed seed nem indul magától?
Figyelt kérdés
Minden indítás után meg kell neki adni az torrent elérési utat, hogy seedbe álljon,és a lejátszásra kattintani mi a gond?Már átnéztem minden beállítást de nem találok semmit e problémára.2024. júl. 12. 16:33
1/11 anonim válasza:
Esetleg nem snap/flatpak? Lehet, hogy alapból nincs a fájlhoz elérése, csak miután kiválasztod? De ez csak tipp
2/11 A kérdező kommentje:
Nem a rendszer particióra mentem, egy Linux által formatált HDD-re ami csatolva van a rendszerbe.
2024. júl. 12. 20:18
3/11 anonim válasza:
A csatolás automatikus? Nem lehet, hogy akkor csatolja fel a rendszer, amikor először odanavigálsz?
Ha ez a helyzet, akkor vedd fel /etc/fstab-ba
4/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy automatikus a csatolás a Double Commander látja, de jelszót kér minden használatba vétel előtt. Qbittorent is ismeri az útvonalat, de míg manuálisan rá nem vezetem addig nem indítja a seedet.
2024. júl. 13. 12:50
5/11 A kérdező kommentje:
"A HDD használata előtt jelszót kér a rendszer" erre gondoltam .pontosítva
2024. júl. 13. 12:51
6/11 anonim válasza:
Igen, akkor szerintem nincs automatikusan felcsatolva.
7/11 gentoojedi válasza:
Kérdező!
Hármas megírta, mivel nincs bejegyezve az /etc/fstab-ba azért kér jelszót.
8/11 A kérdező kommentje:
Áttettem a mentési útvonalat egy olyan meghajtóra ami csatolva van és nem kér jelszót a használatba vételkor Linux file rendszerre formatálva,de ott is ugyanaz a helyzet.
2024. júl. 17. 19:29
9/11 anonim válasza:
Sztem a qbit alapvetően bugos. Nekem a debian based disztokon, mint,ubuntu, kde neon és archon is a kulso hddkre nem tudott írni. Csak tekert...többféle kernelt kipróbáltam.
Talan fedoran mukodott utoljara
10/11 A kérdező kommentje:
Annyi a vége,hogy minden indítás után meg kell adni neki az elérési útvonalat + jelszót majd az összes torrent indításra kattintani és beáll seedbe minden.Ez valami védelmi rendszer lehet OpenSuse-ban.Mint amikor áramtalanítom a gépet akkor minden jelszó eltűnik a Brave keresőben.
szept. 22. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!