Vinchenso kérdése:
Mivel javítsam adatvesztés nélkül? (Boot-nál hiba üzenet. )
Figyelt kérdés
Mikor bootol a gép a hardware check után ezt irja: FUIVA is compressed. , és csak ctrl+alt+del lehetöségem van
Adatvesztés (format) nélkül hogyan tudnám orvosolni?
Asus F5R noti
op: win 7
2010. okt. 31. 16:00
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelent a hibaüzenet. Én azt javaslom, bootolj be egy Live CD-ről (pl. Ubuntu), majd mentsd le az adataid valahova (vagy hozz létre egy új partíciót, melyet majd telepítéskor formázol, Ubuntu-n GParted-el), majd telepítsd újra az operációs rendszered.
2/2 A kérdező kommentje:
Live CD röl be boot oltam de ot csak az ö általa létrehozott területet látod nem enged hozzáférni a régi fáljaid hoz és particioidhoz.
Meg probálom win repair al hátha csak abban nem vagyok biztos h a dokumentumaimat nem e bántja majd
2010. nov. 2. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!