Hogy tudom megmenteni ezt a pendrive-ot? Rádugtam egy Windowsra és azóta nem látom OSX alatt.
Figyelt kérdés
Van egy FAT32-re formázott 256GB-os pendrive-om 130GB adattal rajta, amiket évek óta használok OSX alatt. Most rádugtam egy Windows-os gépre, és azóta az OSX nem érzékeli. Miért? Ha a Windows-ra visszadugom, akkor ott látom a foldereket és az adatokat, de ha másolnék, vagy törölnék, akkor sokat gondolkodik, majd kiírja, hogy nem ismeri fel, pedig előtte felismerte. Ha rányomok, hogy biztonságos eltávolítás, akkor eltávolítja biztonságosan, de az OSX nem látja továbbra se. Mit tehetek?jún. 16. 10:38
1/1 anonim válasza:
Gondolkodj el (írd le) mit csináltál még vele amikor először win re dugtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!