Windows 11-ben most már miért nem tudok saját témához váltakozó hátteret beállítani?
Figyelt kérdés
A mai windows frissítés előtt még semmi gondom nem volt.
Az a gondom h hiába állítok be váltakozó háttérképet (mappát, saját fotókkal), az most már csak addig működik amíg át nem váltok egy másik asztalra (több asztalt használtam mindig is), onnantól visszaáll egyetlen fotóra.
(A fotók mappája a helyi gépen van, semmi gond nem is volt a frissítés előtt.)
Más is tapasztal ilyesmit?
2024. jún. 12. 17:50
1/3 A kérdező kommentje:
Csak addig működik a dolog, amíg az adott asztalon vagyok, de ha gy másik asztalra átváltok, majd rögtön vissza, máris egyetlen képre váltott a háttérkép, nem pedig az adott mappabeli slideshow-ra. (És igen, a dolog még helyesen, rendben működött mielőtt tegnap rányomtam a Windows update-re.)
2024. jún. 13. 13:08
2/3 A kérdező kommentje:
És semmiféle hibaüzenet, reklamáció hogy valamit nem jól csinálok, nincs, hanem "egyszerűen csak", nem az elvárt viselkedés van.
2024. jún. 13. 13:09
3/3 A kérdező kommentje:
#update
megoldottam: megkerestem a legutóbbi windows update-et, uninstall, újra jól működik, ahogy kell.
(tehát, szerintem a nálam jún12-i update rontotta el a slideshow háttérképet, legalábbis több desktop használata esetén az semmelyik asztalon sem működött)
2024. jún. 14. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!