Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért késik az effekt a játékban?

Miért késik az effekt a játékban?

Figyelt kérdés

Van néhány játék, ami belassul bizonyos effektek hatására. Leesik a képkockaszám is ugyan, de 30 felett marad akkor is. Illetve elemlámpánál a vetített fény mozgása késik. (én már elfordulok a lámpával, a vetített fény kb fél mp múlva.)

Köszönöm a válaszokat!

2024. jún. 11. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A második a motion blur miatt lehet, kapcsold ki
2024. jún. 11. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg egy konfigot és egy futtatott játékot mellékelnél, hogy ne vakon tapogatózzunk?
2024. jún. 13. 01:36
 3/5 A kérdező kommentje:

i5 3470

8 GB 1600Mhz

Asus GTX650 2GB

Kingson SSD

És valami ratyi alaplap.

A fény késése Far Cry3 és Black mesa-ban. De a belassulás minden játéknál előfordul, ami nem megy kb 60 FPS-en.

Igazából csak kíváncsiságból kérdezem, mert nemrég vettem új konfot, csak még nem raktam össze.

Számomra az a furcsa, hogy a képkockaszám megvan, de mégis belassul.

Mondjuk 5 éve nem volt újrarakva a windows.

2024. jún. 13. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem bántásból írom, de nekem egy tuf fx505du volt, és azon se futott valami fényesen, pedig abban ryzen 7 3750h, 8gb ram és egy gtx1660ti 6gb volt, ami még most is egy elég erős gpu. Bár ha 16gb ram lett volna, akkor szerintem gond nélkül ment volna, de az a 8gb az semmire se elég.
2024. jún. 13. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Például a Serious Sam 3 is belassult. Nálad melyik nem futott jól? Néztem Aida64-ben, nem zabálta meg nagyon a RAM-ot a Far Cry. A Black Mesa egy idő után viszont igen.
2024. jún. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!