Hogy lehet applikációt létrehozni?
Figyelt kérdés
Lenne egy applikáció ötletem ( lehet van már ilyen, de én még nem találkoztam vele) aztán lehet be sem jön. Puszta kíváncsiságból, ezt hol/hogyan lehetne létrehozni? Mekkora munkával jár? Stbjún. 9. 21:58
1/7 anonim válasza:
Sokmindentől függ... mit kell csinálnia az appnak, mennyi funkciója van, milyen platformokra kell megcsinálni. stb.
Több10 millió forint is lehet a költsége.
2/7 anonim válasza:
Le kell programozni.
Javascript gondolom megy.
4/7 anonim válasza:
Tanulj meg programozni, vagy fizess meg valakit, valakiket. Grafikus, marketing stb szintén hasonló.
5/7 anonim válasza:
Nem létezik ilyen. Alkalmazások vannak csak.
6/7 anonim válasza:
A, megtanulod magad
B, megfizetsz egy programozót és megcsinálja
több 100e lesz
7/7 anonim válasza:
Ha van konkrét ötlet, megcsinálom megfelelő összegért , fejlesztettem már pár beteg appot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!