Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jamovi programot ismeri...

Jamovi programot ismeri esetleg valaki?

Figyelt kérdés

A szakdolgozatomhoz való kérdőívet kellene jamovi programmal elemezni. Na most az egyetemünkönk (külföld) eddig senki nem hallott erről a programról, idén hozták be hogy ezzel kell elemezni.

A kérdőív google forms segîtségével készült, már le is zártam. Ötletem sincs hogyan tovább, esetleg valaki segítene?

jún. 5. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az oldalukat

[link]

elnézve ez egy, az R nyelvre (ez egy statisztikában használatos szkriptnyelv):

[link]

épített, az SPSS-re (ami a statisztikában egy jelentős múlttal rendelkező elterjedt, de fizetős szoftver):

[link]

hajazó szoftver.

"A kérdőív google forms segîtségével készült, már le is zártam. Ötletem sincs hogyan tovább"

Exportáld ki táblázatba:

[link]

abból generálhatsz CSV-t, amit feldolgozhatsz az általad preferált szkriptnyelvben (R, Python) vagy statisztikai szoftverben.

jún. 5. 14:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!🥹
jún. 5. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!