Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 11-en a Fényképek képnéző...

Win 11-en a Fényképek képnéző programmal, hogy lehet lapozni a képek közt?

Figyelt kérdés
A beállításokon belül van egy ilyen, hogy az egér görgetővel lapozzon, de mégse lapoz, más billentyűre sem reagál semmit.

2024. jún. 4. 14:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10# Nálad működik, nálam meg nem. Ha mondjuk 100-ból 1 felhsználónál nem működik akkor az a program sz@r. Mint ahogy az egész win 11 egy f@s.
2024. jún. 4. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen pistike, hogyne.
2024. jún. 4. 17:40
 13/19 A kérdező kommentje:
12# akkor meséld már el mivel jobb a win 11 mint mondjuk a win 10! Olyan alap funkciókat kivettek belőle mint a tálca átméretezése, ez a hülye scrollbar is csak arra jó, hogy idegesítsen, semmi hasznos funkcó nincs benne csak egy rakás hülyeség amit soha nem használ senki. És közben olyan alap program se képes működni mint a fényképnéző.
2024. jún. 4. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Esetleg indítsd újra a gépet, talán a billentyűzetmeghajtóval van probléma.
2024. jún. 4. 17:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Mivel itt segítséget nem kaptam, csak szokásos fikázás ment, hogy én vagyok a hülye, ezért jobban elkezdtem utána olvasni a problémának. Kiderült, hogy már a win10-nél is fennált ez a probléma a Fénykép programmal, hogy ha nem windows explorerből van indítva, hanem egy más programból mondjuk Total Commanderből akkor nem veszi figyelembe, hogy ott több file van és nem lehet a képek között lapozni. A megoldás az, hogy el kell felejteni a windows Fénykép programot, mert sz@r.
2024. jún. 5. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Windows 10-en is van ilyen, fájlkezelőből megnyitva egy képet.
2024. jún. 5. 12:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Így valóban, de nem kizárt, hogy szándékosan írták így, hogy nem galéria módban nyílik meg. Annyit tehetsz, hogy megnyitod a szülőmappát, vagy hasonlót, ha van ilyen menüpont, majd onnan a képet. De tegyük fel, hogy elcseszték. Akkor sem sz@r a Windows, de még csak ez a program sem, mert nem fekete és fehér a világ. Ez a funkció, amit nem túl gyakran használnak, nem jól működik, és kész, nem több.
2024. jún. 5. 13:46
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 arról van szó, ha több kép is van a mappában, persze. Nem túl gyakran használt funkció lenne képeket nézni a Fényképek programban?
2024. jún. 5. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy képeket külső fájlkezelőből megnyitni, aztán azt várni, hogy "galéria" módban van így is.
2024. jún. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!