Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szükséges klónozni eMMC-röl...

Szükséges klónozni eMMC-röl ssd-re?

Figyelt kérdés
Az olcsó laptopba 64Gb emmc-n fut a win 10. Vettem hozzá egy 256Gb ssd-t, de nem értek a klonozàshoz, ezért nem probléma ha nem rakom át a wint, hanem az ssd-t háttértárnak használom ?
máj. 30. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Bele sem tudod rakni, így aztán nemis szükséges.
jún. 3. 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Hobóval szólván " hülye vagyok, bunkó vagyok" -de azért bele tudtam rakni 😀✌️ és kedves válaszodért ment a zöld ✌️
jún. 3. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Nem gond, ha a renszerindítás és a programok betöltése neked megfelelő sebességgel történik. Mivel az eMMC jelentősen lassabb, ezen javíthatna az SSD-re való áttelepülés. De, ha neked a fő problémád a tárhely szűkössége volt nyugodtan használhatod így is.
jún. 3. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem nem fontos a gyorsaság! ✌️
jún. 3. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
#4 akkor futtasd pendriveról a windowst. 😁
jún. 3. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 az eMMC 1.5x gyorsabb a HDD-nél annyira nem vészes, ha nem zavarja, hogy meddig tölt akkor miért kéne váltania. Az SSD használható háttér tárnak is, de telepíthet programokat is rá, ha azt akar.
jún. 4. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet a saját dokumentumokat oda áthelyeztetni plusz a windows frissítések helyét oda irányítani.
jún. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!