Nem vagyok egy nagy számitástechnikai guru, de jól tudom hogy a pdf fájlt nem lehet szerkeszteni? Ha mégis, akkor hogyan?
Figyelt kérdés
máj. 22. 18:47
1/7 Kólauborkával válasza:
Fizetős szoftverrel, pl.: Adobe
2/7 anonim válasza:
Én se, de mondjuk átkonvertálod Word-be. Én ezt a módszert tudom.
5/7 anonim válasza:
Ahogy én tudom így hirtelen, igazából az acrobat readerrel is lehet egyfajta jegyzetelésre és kiemelésre lehetőség, de ezek külön vannak tárolva, azaz leszedhetőek.
A másik dolog, hogy fogod átkonvertálod valamivel, pl: Gimp képekre tudja konvertálni, és akkor képként szerkeszted, de ez macera és nagy méretűvé válhat a fálj, vagy a betűk írásképe lesz ronda.. A word és pl google drive-ba mentés ott pedig doc-ra átalakítással lehet sikerül, de ki tudja mi veszik el.
És ha még mindez sikerülne is, igazából a védelem az lenne, hogy valamiféle digitális védelem kerülne rá, így ha valaki aki megkapja és tudja hogy védettnek kéne lennie, ellenőrzi, az látja, hogy nem azt kapta, amit kell.
6/7 anonim válasza:
Sok ingyenes, akár online megoldás is van, bár gondolom ezekben csak szöveget lehet átírni, ilyesmi. Az új Firefox is képes erre.
7/7 anonim válasza:
Lehet szerkeszteni, ha nincs jelszóval védve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!