Milyen youtube blokkolot használjak Crhomehoz?
Figyelt kérdés
bövitményeket nem tudok hozzáadni,más megoldás?máj. 18. 21:10
11/32 anonim válasza:
Én Youtube Premiumot használok blokkolónak, jól működik az egész családnak. 🤷🏼♂️
12/32 anonim válasza:
14/32 anonim válasza:
Nézzetek youtube-ot a videowatchr.com-on, úgy nincs reklám.
15/32 anonim válasza:
Amúgy igen, a brave bármilyen bövítmény nélkül blokkolja a reklámokat.
16/32 anonim válasza:
13. Miért lennék lúzer? A youtube premiummal le tudok tölteni filmeket és zenéket a telefonomra/laptopomra, és nem idegesít semmilyen reklám semmilyen platformon (telefonon, tableten, okostévén se). És a havi 2.5 milliós nettó fizetésemből telik rá.
18/32 anonim válasza:
jóvan 7es xd ezért nem foglalkozok én az ilyen kérdésekkel xd
19/32 anonim válasza:
Én már mondjuk youtube-ot se nagyon nézek, mert érdekes új tartalom nincs rajta. Most is fél órán át kerestem egy nézhetõ videot, de nem találtam. Celeb, politika, butító tartalom, fiatal influenszerek alap dolgokra rácsodálkozása nem érdekel, más meg nagyon nincs.
20/32 anonim válasza:
17. Mit! Azt, hogy valakinek telik egy nyomorult youtube premium előfizetésre; vagy azt, hogy valakinek rendes fizetése van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!