Miért nem tudja kezelni a fülhallgatómat a PC?
A windows 10 is kétféle alapértelmezett eszközt kínál több ki/bemenet esetén. Az egyik az alapértelmezett eszköz, a másik meg az alapértelmezett kommunikációs eszköz.
Szóval a hangbeállításoknál nézd meg mi hogy van beállítva.
Jobb klikk jobbra lent hangszóró ikonon, hangbeállítások megnyitása és aztán jobb klikk a füles ikonok és akkor beállítás alapértelmezett kommunikációs eszközként.
#3 A fülest magát látom az eszközök közt.
#2 Próbáltam
#1 Ez lehet a legvalószínűbb. Életemben először raktam össze alaplapot, csodálkozom, hogy elindult a gép xD
"ma 09:57"
Remélem, csak ennyi a hiba. :)
Én kb. 5-6x szedtem szét+raktam össze az első önállóan összeszerelt gépemet, mire minden működött.
Csak nosztalgia szinten, akkor képzeljétek el, régen úgy volt, hogy még az egérport (soros port), hangkártya, hálózati kártya, nyomtató port (párhuzamos port) mind külön eszköz volt és kis kapcsolókat kellett rajtuk állítani, hogy ne vesszenek össze egymással (ne ugyanazt a csatornát stb használják).
És persze a rendszer magától nem sok mindent ismert fel.
"ma 10:37"
Ebből, hála istennek kimaradtam. :) 2006-ban volt az első "önállóan" összepakolt gépem, addig más rakta össze. Akkor tanultam meg, hogy mennyire fontos az akkor még "fillérekbe" kerülő kábelek minősége, és, hogy mindig legyen tartalék! Az utolsó mondatod miatt lettem "Linux-hívő" :)
7: Nincs sok köze a linuxnak ahhoz, amit a 6-os írt. Szerintem inkább arra gondolt, hogy nem volt minden kártya, hdd, stb. "alapból" a helyén, még biosban kellett bűvészkedni hozzá, miután a jumperek a hardvereken megfelelő helyre kerültek :)
(én meg akkor lettem linux ellenes, amikor a fedora nem hogy a wifit, de még a vezetékes netet sem látta a gépemben (egy n95 alapú mini pc-n, 12. gen, nem olyan régi))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!