Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik programmal vagy parancc...

Melyik programmal vagy paranccsal lehet megnézni egy már telepített, működő Windows 10 termékkulcsát?

Figyelt kérdés
Elveszett a számla, amin rajta volt a kód is.
máj. 9. 18:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10: Köszi a tippet, haveromnak mondtam, próbálja ki az övén, de ez is csak egy utólagosan generált kódot mutat, nem az eredeti kódot, amit be kell írni. Gyanítom, akkor nem lehet kinyerni, szomorú vagyok.
máj. 10. 08:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem lehet kinyerni. De ezt már a #2 ben megmondtam. Csak az előre telepített bios kulcsos laptopok és mennyiségi céges kulcsokat hozza ki esetleg.

Mindenki másnak meg ott a MS fiók. Azzal lehet átvinni egyik gépről a másikra a licenszet. És a tolvajoktól is megóv.

máj. 10. 08:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor jól van, ennyi.
máj. 10. 09:03
 14/16 anonim ***** válasza:
De csak a Retail kulcsot lehet átvinni az egyik gépről a másikra mert az OEM kulcs géphez kötött. Az OEM kulcs ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
máj. 10. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:
14 Az OEM win7 home kulcsaimat már sokszor átraktam a gépek közt. Még virtuális gépre is jutott.. Szóval ms fiókkal átrakható.
máj. 10. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy lehet.
máj. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!