Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt milyen programmal készítet...

Ezt milyen programmal készítették, hogy olyan pontosan bemásolták az arcot egy másik emberi arc helyére?

Figyelt kérdés

Van az ismerőseim közt egy zavaros nő és azt állítja hogy teljes nagy átalakuláson ment át, de nekem feltűnt hogy kamuzik, hülyét csinál mindenkiből és mindenki egyértelműen elhiszi neki. Halálra gratulálnak neki. :P

Beraktam a képét és ugyanaz a testet dobta ki a Yandex kereső. Már csak a valódi nőt kellene megtalálni, akinek csomó képét átcseréli az arcát az ismerősei meg elhiszik.

Látom sokan cseréltek arcot ezen a testen, valami ismert modell lehet, csak nem tudok a nyomára bukkanni. :P

Ennyire beteg világot élünk hogy szégyellik az igazi testüket felvállalni??

Egyébként csúnyácska a nő, bár lefogyott de személyiségi zavara lehet külsőleg, ha ennyi energiát belefektet, hogy naponta 5 ilyen hamis képet posztol "magáról".

[link]

máj. 7. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Valami mesterséges intelligencián alapuló sablonnak tűnik, ahová feltöltöd a saját képed, és beilleszti ebbe a környezetbe (és jól szét retusálja a végeredményhez).

Faceapp hasonló alkalmazás még, ott nagyon tipikusak a fények, a sminkek és optikai csalások, mindenkinek ugyanazt az egyen arcot vagy fejet hozza ki. Itt egy ilyen gyűjtemény:

[link]

máj. 7. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán ő lehet a valódi személy mögötte:

[link]

Ilyen arc cserélős appból egy csomó van, hogy most pontosan melyik azt ki tudja.

Bárki fejére be tudod már rakni a saját fejedet. Lehet, hogy különböző emberek fejeire cseréli a sajátját akkor.

máj. 7. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
máj. 7. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy a gratulálók is pontosan tudják, hogy nem valódi. :)

Anyósom naponta posztol ilyeneket magic swap puzzle és hasonlók, mindenki ömleng rajta, hogy jajdecípvagyol :D, holott nyilvánvaló az AI generáltság, mikor fiatal lány testét kapja.

Pár hónapja felkapott lett 2-3 ilyen app, akkor mindenki AI generált képekkel nyomult, és van, aki azóta se unja, ennyi.

máj. 7. 23:51
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Na de én rá is kérdeztem, hogy mennyire megváltozott a külső és sokat fogyott, frizura, smink stb. Tengerpartos képeken pózolt, luxus szállodákban, de közben még a Balatonra se jutott el még eddig sosem. :P

Azt felelte nagy komolyan, hogy igen és megdolgozott érte. :P

Ez olyan gyerekes dolog és még ha 17 éves lenne, de 34 éves tanult nőről van szó.

máj. 8. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!