Ezzel kompletten az egész edge böngésző eltávolítható,gondot okozhat amúgy működésben ha törli az ember az edge böngészőt?
ápr. 28. 21:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudod eltávolítani az Edge-et, legfeljebb harmadik féltől származó eszközzel.
2/5 anonim válasza:
Ha a Windowsból simán így távolítod el (külső programok nélkül) akkor nem okozhat semmilyen gondot.
De el lehet már távolítani itt Európában # 1
3/5 A kérdező kommentje:
2/
Eltávolítottam de az a fura a microsoft edge update az pl nem eltávolítható.
ápr. 29. 11:30
4/5 anonim válasza:
Az nem, igen. Nálam se működött - azt nem szedi le. Akartam is írni h kompletten az egész nem távolítódik el.
Viszont úgy láttam azóta az sem fut, tehát legalább nem fogyaszt már erőforrást.
5/5 A kérdező kommentje:
4/
Nekem is elég egy böngésző is a gépre az edgét csak nagy ritkán használtam meg legalább így kicsit tudok változtatni a szokásaimon.
ápr. 29. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!